lördag 21 maj 2011

Överraskning med BAKKEN!!

Idag så skulle jag och mina föräldrar ta Charlie till Ikea för att handla soffbord så vitt han visste! Så när mina föräldrar kom och vi stack ner och packa in oss i bilen så åkte vi iväg, fast vi svängde ner mot båtarna istället. Det var då Charlie frågade "ehm, vart är vi på väg?" och även "Är inte detta fel väg?" uttrycket! Och visst var det helt fel väg för att åka till Ikea! Men helt rätt väg för att åka till Bakken!!! Så SUPRISE blev det där och Charlie blev genast en mycket gladare Charlie för han slapp ju nu att gå på Ikea och fick istället njuta utav solen i Danmark.



Vi började resan med vägen ner så klart, men väl där så blev det en mysig picknick på en redan välbesökt gräsplätt och massor med mat fick vi i oss. Därefter så attackerade vi ALLA karusellerna stora som små! Lucas åkte med på en hel del av dem och några fick vi åka själva. Vi pausade även för att äta glas så klart men fortsatte sedan med de andra karusellerna. Efter mycket åk och många timmar senare bestämde vi oss för att i var trötta nog för att åka hem. Så till båten for vi med snabba steg. På båten blev det så klart en pölse innan vi nådde svensk mark igen och det gjorde magen gott!! Lucas gillade dock inte pölsen men älskade brödet.


När vi sedan satte oss i bilen ingen rinde Charlie och beställde mat på Phuun Thai till oss för take away. Så när vi kom dit var maten klar och vi kunde åka hem direkt. Här hemma glufsa vi i oss allt, men ingen av oss orkade äta upp allt då vi ätit så mycket mat tidigare eller ja, över hela dagen faktiskt!! Men gott var det och nöjda blev vi. Därefter gjorde Lucas en uppvisning utav sina nya fina leksaker, som vi passa på att byta batteri på, som då gjorde att leksakerna lät mer och gjorde fler saker som dem inte gjort innan. Super kul. Men då var det dags för mina föräldrar, eller mormor och morfar att åka hem.

Dagen blev lång, men full av "roligheter"!! Så tack för allt älskade familj för denna underbara dag! Sen hoppas jag att Charlie hade ett underbart födelsedagsfirande!!! Hurra hurra hurra!! Ha de bra Ciao Bella

2 kommentarer: