lördag 30 juli 2011

Tjejkväll och Helsingborgsfestivalen!!

Hade en helt underbar kväll men mina brudar igår. Vi fick god (svensk mat som Magda lagat) mat och gott sällskap. Tog en del roliga bilder och prata massa skit. Efter allt stim och stoj hemma hos Magdalena där vi började kvällen så begav vi oss vidare till Helsingborg. Vi var duktiga och gick ner till stationen så vi blev av med all mat vi ätit hehe.



I Helsingborg var det fullt ös. Tror inte ens det var så mycket folk förra året som det var i år och ändå var vädret ganska dåligt. Vi gick runt och kollade in allt och hade jätte mysigt. Sen vid halv tolv var My tvungen att dra hem då hon fortfarande var lite små sjuk sen innan, så hon ville komma hem. Och det kan man ju förstå. Så då fortsatte jag och Magda, Magda som nu började bli ganska full ville så klart dansa och dricka lite till. Så vi begav oss till stora scenen där The Sounds spelade. Riktigt kul var det, hoppa och sjöng gjorde vi. Tills vi blev så varma att vi gick där ifrån.

Vi åkte även karusell, men gick inte bra med bilden haha:

Så nu gick vi bort mot söder, där vi skulle kolla in partyscenen, vilket istället blev en tripp hem till mig på toabesök och vatten "drickning"! Sen var vi så hungriga och klockan var nästan 01:00 så vi fick skynda ner för mat innan de stängde :D Det blev så klart thai haha! Så gott var det och vi mötte även andra vänner då. Kvällen avslutades sedan med massa skit snack i sängen. Vi fick även besök halv 4 på natten, men dem gick hem snart igen. Så då fick vi sova vidare och vaknade idag halv tio.

Frukost blev det och snabb besök på Söderpunkten! Helt underbar tjejkväll och jag längtar redan till nästa gång (då det är min tur dessutom), ska bli spännande att se vad vi hittar på då!
Ha de bra så hörs vi. Ciao Bella

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar