söndag 31 juli 2011

Syster på besök!!

Idag har min älskade syster varit på besök. Är så glad för henne, hon är så fin och underbar att umgås med! Hon ska ju gifta sig nu i September så när vi ses blir det ofta lite bröllopssnack för att prata om vad som händer med deras bröllop och hur våra egna planer går. Men vi pratar om ALLT när vi ses. Det som är så kul när man träffar henne. Man kan liksom prata av sig.

Efter en liten stund här hemma så bestämde vi oss för att gå en promenad och då hamnade vi nere vid hamnen på en Kina restaurang där jag åt friterad fläskfile med sötsursås och ris. Samt läsk och räkchips!! Super gott var det och då vädret var bra så satt vi ute.

Anna på restaurangen:
Lucas fick sista läsken i flaskan, sen fortsatta vi med vatten i flaskan
då det var så kul att dricka i glasflaska:
Efter restaurangen så gick vi en promenad bort till stranden, väl där fick
Lucas skippa kläderna och springa runt vid vattnet.
Överlycklig med massa spring i benen snurra han runt på stranden:
hit och dit:
här och där:
Tröjan åkte också av sen, men det blev inget helkropps bad idag iaf. Men skönt och mysigt var det. Vi lär antagligen åka ner dit snart igen. När vi sedan gick hemåt så hängde Anna med upp en liten stund på fika, så det blev en god kopp te. Lucas åt lite välling och mös i soffan. När Anna sedan gick tog det ca 3 minuter innan det att Lucas somnat i sängen. Så han var riktigt trött, men sen hade han varit uppe ca 2 timmer senare än vad han brukar vila middag!

Nu i eftermiddag så vet jag itne riktigt vad som händer. Funderar på att fixa med lite mönster och klippa ut så jag har bitar redo att sy. Men lovar inget! Så ha de bra så hörs vi! Ciao Bella

Lucas på stranden:

1 kommentar:

  1. Mysigt med en tur nere vid stranden.

    Sv: Jag hann sy pga att sambon var hemma och hade semster. Idag hade jag kunnat sy massor eftersom Jacob har sovit länge men har ju maskinen i sovrummet :/
    Det är svårt att veta vad man ska göra, sambon har börjat jobba igen nu. Kram

    SvaraRadera