fredag 8 april 2011

Snabbt om gårdagen!

Huvudsaken som hände igår var "redovisning" i skolan. Vi satt i grupp och skulle diskutera om betyg och bedömning av olika slag. Det gick ganska bra och folk var duktiga på att snacka. Dock fick vi inte veta betyg, men hoppas på det bästa!!

Utifrån vad jag hade hört om denna läraren vi hade (som heter Kathe) så trodde jag inte det skulle gå så bra som det ändå gjorde. Så det måste ju vara positivt.

Dock gick vi över tiden efter att hon ändå ändrat tiden till en timme längre. Så detta gjorde att vi missa vårt tåg. Men vad gör man! Det blev då tid för en korv och en kanelbulle på stationen. När vi efteråt hade handlat klart så möte vi en tjej som fråga om vi gick på högskolan och ville då ställa frågor. Så jag och Emma blev intervjuade och blev även fotade. Så på måndag ska vi synas i City Kristianstad!! Tyvärr är inte vi i skolan då, men det kanske finns på nätet om man har tur hehe!!

Sen var det bara mys och slappt på kvällen. Såg så klart även min serie V på 6an. Den får man bara inte missa. Nä ha de bra så hörs vi Ciao Bella

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar