lördag 17 april 2010

Då va de lördag!!

Ja idag var det ju tänkt att vi skulle gå på kalas och fira Monica och Kristoffers dotter Julia för hon fyller ett år! Men så har lilla gumman gått och skaffat sig halsfluss!! Så alla tankar går till denna lilla söta tös och så blir det kalas kl två nästa lördag istället!!

Idag ska vi då istället kolla upp om ett par andra vänner har lust att ses då de har en son som föddes i februari som heter Bobo! Så det kanske blir ett besök där!! Trevligt isf!!

Just nu sitter vi dock i svärföräldrarnas vardagsrum och kollar på live DVD på Kim Larsen!! Helt underbar musik!! Växt upp med denna så gillar honom stort!!! Det roliga är att han låter precis likadant live som på cd!! Alltid som bäst när det låter samma. Annars känner man sig smått lurad på konserter!! Haha!!

Nä vi får se hur dagen utvecklar sig!! Igår var det bara en lugnt dag som på kvällen blev middag med gäster till Barbro och Jim! Trevliga var dem!! Mannen där var en fd ishockey spelade! Så Jim och han hade spelat ihop!! Så där ser man!! Charlie är även hemma nu resten av terminen! Så det är skönt att vara två på Lucas!! Mys mys!! Sen är det snart dags att flytta så blir att packa packa nu i veckan :D Väldigt kul tycker jag!! Ja de va väl allt för nu!!

Vi hörs! Ciao Bella

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar