måndag 5 april 2010

Måndag söndag!!

Idag har det varit Måndag fast Söndag!! Det är ju röd dag!! Så imorgon börjar alla arbeta igen!! Eftersom det var röd dag hade jag den stor äran att få Becca på besök!! Hon hade inget att göra så hon hörde av sig och tittade förbi!! Det blev mys med tv och pannkakor till lunch!! Hon fick även se lilleman äta avocado!! Mums mums!! Vi tog även en kort tripp ner till Willys för att kunna förbereda för att Charlie skulle kunna göra pannkakor till oss!! Tack älskling!!

VI kom även in att prata om varför killar inte spontant kommer på att de ska städa för att de kanske tycker det är skitigt? Eller varför de bara kommer på att städa när det är så att föräldrar eller svär föräldrar ska komma på besök?? Det är en stor fråga egentligen!! Hur har ni det? Hjälper era män till utan att ni behöver säga något eller är det kvinnorna som är de renliga??

Har i alla fall varit en trevlig men lugn dag och lilleman har väl inte varit för dryg med sitt gnäll!! Var mest mot kvällen han var det!!

Nu närmar det sig läggdags för min del och jag hoppas alla ni kan sova gott också!!
Vi hörs! Ha de bra!
Ciao Bella

4 kommentarer:

  1. Jag håller med dig med det där om killar och städning. Dem märker aldrig själva att det är smutsigt och man måste alltid be dem hjälpa till. Inget dem gör frivilligt direkt!

    SvaraRadera
  2. Hej hej!
    Killar ser inte skiten. För att få igång min man och få honom att förstå (utan mitt traditionella tjat) så slutar jag att tvätta bara hans tvätt. All smutstvätt han sprider trycker jag bara in i en hög i hans garderob. Det tar ändå tid men tillslut så...

    http://tokmamma.blogspot.com

    SvaraRadera
  3. Undrar om det finns kulturella skillnader mellan män och deras städvanor? För min thaikille är den som alltid slänger soporna, städar och går ner å tvättar våran kläder. Jag brukar för det mesta sköta disken och hänga upp tvätten!! Så överlag så är det faktiskt han som gör det mesta i vår lägenhet=)

    SvaraRadera
  4. Min karl hjälper till när jag ber honom om det, det tycker vi båda funkar bra =)

    SvaraRadera