torsdag 1 april 2010

Babysim och kollat vår lgh!


Wow vilken snygg lägenhet vi har. Men det kommer jag till senare!

Idag började dagen med att man som vanligt blev väckt av lilla Lucas men Charlie tog honom där på morgonen så jag fick sova lite till! Mycket nice! Det blev en ganska stressig morgon och vi fick skynda till buss för att hinna iväg i tid till Lucas babysim! Väl där så fick vi mest repetera saker vi gjort innan och få bebisarna att ligga lite mer på rygg! Läraren vi hade denna gången hade även byggt en tunnel som vi skulle ta oss igenom! Lite för att barnen skulle vilja ligga på rygg! Men vi gick igenom på alla håll hehe! Det verkade som Lucas gillade de olika färgerna av tunneln för han log många av gångerna vi fick igenom! När vi var klara där begav vi oss hem!!

Lite senare ringde Jane (hon som bor i vår nya lägenhet just nu) och sa att vi kunde komma dit för att titta på lägenheten! Så en halvtimme senare var vi alla tre där och tittade på vår fina lägenhet!! Otroligt fin var den och den känns mer som en riktigt lägenhet än vad denna gör faktiskt! Kan väl inte 100% säga vad det är som gör den så men det är väl mer att den verkligen är uppdelad i rum och inte en enda stor fyrkant som denna lägenheten lite är!! Ska bli så kul att få göra den lägenheten till vår!! Sen behöver vi ju inte tänka på att vi måste hitta en ny lägenhet då vi kan bo där så länge vi vill! Vilket är super skönt!

Nu på kvällen är allt ganska lugnt! Lucas vill väl inte riktigt som vi vill men det är inte direkt något som vi inte är vana vid! Han är antagligen bara trött! Hans läggdags om ca en timme så inte konstigt!! Vi håller även på att göra mat och det blir fiskpinnar, mums mums!!

Nä nu ska jag gå å ta tag i maten! Är så hungrig nu!!
Ha de bra! Ciao bella

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar