söndag 16 januari 2011

BABY SHOWER

Idag har jag varit på och hjälpt till att arrangera Magdalenas suprise baby shower. Åhh det var så kul, vi hade fixat allt och Magda trodde hon skulle komma dit för att hjälpa till och baka. Så hon kom dit, dock hade hon tagit Aneek med sig och det var ju inte meningen men ändå, så kom dem in genom dörren och där stod vi och ropade högt SUPRISE!!!!!! Magda som så klart inte gillar överraskningar svarade med: Amen Nääää!!

Väldigt kul reaktion men hon hade ändå ett leende på läpparna. Direkt säger hon ju då "och jag som inte är fin klädd", eller ja något i den stilen sa hon iaf. Vi brydde oss ju inte och tyckte ändå hon var fin. Vi började med att kolla cem som hade gissat rätt omkrets på Magdas mage innan det blev dags för super god kinagryta som Sandra hade gjort. Efter det var det mer lekar och Magda var ju den som fick möta alla. Dock fick inte alla vara med och leka enskilt med henne men kul hade vi iaf. Vi avslutade med en lek där alla fick vara med, vilket innebar sniffing på tre olika blöjor med "bajs" i eller rättare sagt pure mat som man skulle gissa vad det var. Super kul! Aneek testade och lukta på en och började bli tvungen att kräkas HAHA! Alla vi började skratta och trodde först han skoja tills My kollade till honom och insåg att det inte var fallet.

Magda passa sedan på att öppna alla paket och fick mycket fina grejer. Allt från nappar till presentkort på ett hel termin på babysim! Super fint!! Nä, nu ska jag sova så bjuder på några bilder sen får ni ha de så bra! Imorgon ska jag upp och åka till Ängelholm med Lucas för att umgås med Magda, Aneek och Sandra och kolla på lägenhet. Ha de bra. Ciao Bella














Inga kommentarer:

Skicka en kommentar