söndag 1 augusti 2010

Festival, BF, Karusell å besök!!

Ja då var Helsingborgs festivalen slut för denna gången! Träffa en massa härliga vänner igår och gick runt på stan för att verkligen suga in det sista av festivalen. Åt även ute med Charlie och gick runt och höll hand hela dagen (då Lucas var hos mormor och morfar på lite mys) mycket mysigt! Avslutade kvällen med att först se Timbuktu nere vid hamnen, sen åka karuseller med Matilda och ta en cider uppe på söder vid bara rock medan vi lyssna på något band på söderpunkts torget!!

Sen för att verkligen avsluta festivalen på topp tog jag och Charlie och köpte vars en sista munk innan de skulle stänga! Sen gick vi hem och sov EN HEL NATT! Inte helt fel! Idag saknade vi dock vår lilla buse Lucas men har ändå njutit av stunden vi hade för oss själva!

Har haft Matilda och Marcus på besök nästan hela dagen idag! Marcus och Charlie har spelat blood bowl hela dagen och Matilda har både kastat pil med mig, fixat en karaktär till Warewolf och spelat Iphone spel!! Mycket som hänt här under dagen med andra ord! Har även hunnit se Percy Jackson and the lightning balt! Mycket bra film!!!!

Lilleman är ju så klart hemma igen och hade fått super söta skor!! Som han har gått runt i lite nu sen vi fick tillbaka honom (gått med vår hjälp)!! Ja, det var väl allt för denna gången! Men ha de bra! Ciao Bella

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar