söndag 28 augusti 2011

Sunday bloody Sunday!

Idag har varit en riktigt seg söndag! Men en sån mysig och underbart seg söndag. Jag och Lucas gick upp vid 8. Jag for upp som en raket när jag såg att klockan var 8 för jag i mitt huvud var på måndag morgon. Så jag tänkte ju i panik! Shit Lucas ska till dagis. Men kom sen på att fan det är ju söndag! Jaja, då kunde jag lika gärna stanna uppe. Lucas och jag mös framför tv:n och busa. När klockan sedan blev 10 kolla jag till Charlie för att se om han skulle komma upp idag. Vid halv elva gick Lucas in till honom, tror han tyckte det var dags pappa kom upp då. En halv timme efter det ungefär kom Charlie upp. Så klockan hann ju bli 11 innan det var full fart på familjen här. Då gjorde iaf Challe pannkakor till oss och sen var det dags för Lucas att vila middag. Inga svårigheter med det inte. Då passa jag på att sitta och rita och Charlie gjorde sitt.
Blev en söt apa idag:


När Lucas vakna så stack vi ner till stan för att hämta en dagispåse som jag fått via en kampanj jag varit med i, med lite erbjudanden osv i. Inte helt fel det inte. Var dessutom skönt att komma ut en sväng, bara gå en liten runda liksom. Fick ju med mig Charlie också så det var extra mysigt. På vägen hem stack vi in om OJ och handlade lite till dagens middag. Det blev grönkålssoppa med frikadeller. Super gott, Charlie blev kocken och det blev otroligt gott!

Sen kom mina föräldrar hit. Jag skulle nämligen på bio med pappa. Vi skulle se Apornas planet:Revolution. Mamma skulle så klart busa med Lucas och leka en massa. Kvart i 18 gick vi ner och hämta biljetterna iaf och sen stod vi och vänta på att klockan blev kvart över 18 så vi kunde gå in och sätta oss. Filmen var jätte bra och jag rekommenderar den. Har ni sett förra Apornas planet och gillat den, så se denna. När jag och pappa sedan gick hem hit igen så var Lucas redo för bingen och gick runt i pyjamasen jag gjort och mös. Mamma satt och chilla i en fåtölj och Charlie kollade in alla de olika hjälmar och kläder han vill ha/göra till ett lajv han ska på om två år.


Så hela dagen har varit lugn och mysig och en riktig söndag. Förresten är det någon som vill gå och se Bridesmaids med mig innan den slutar gå på bio????
Nä, te nu sen sova! Ha de bra Ciao Bella

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar