lördag 10 juli 2010

"Morgonstund har Drikki i mun!"

Då har min och Lucas morgon gått mot sitt slut! Klockan är snart halv 3 och inte långt kvar tills vi ska väcka lilla pappa!! Vi har som vanligt busat mossor denna morgon men även varit ute på en promenad och fika med My!
Hon kom hit för att hämta sin väska hon inte kunde komma åt här om dagen och nu skulle hon iväg på Möhippa som var här i närheten! Därav var det lätt för henne att hämta den idag! Men det är inte det sista vi får se av My! Nejdå! Hon kommer hit imorgon igen! Då ska vår lilla tjejgrupp ut på minigolf banan!! Ska bli skoj!
Idag när vi var ute på promenad iaf så passade vi på att känna lite på vatten som kommer upp ur marken vid söder punkten på torget där! Vilket var både mysigt och avsvalkande!
Sen gick vi in på ett litet fik precis där och tog en liten kaka och läsk! Lucas fick fruktis och vatten! MUMS!!
Sen var det iaf dags för My att åka igen och jag med Lucas i vagn for hemåt igen! Väl hemma började Lucas bli lite hungrig efter en stunds lek så då var det dags för den nya favvisen Drikki Smoothie!! Med smak av vete-persika!! Vi har fått hem några såna som vi ska smaka och testa för att sedan berätta vidare hur vi tyckte den var och hur vi trivdes med den och än så länge är den en stor hit i familjen! (Ja, då även Charlie skulle kunna dricka denna till mellis)
Nä, nu ska väl jag och Lucas busa lite till innan vi ska väcka pappa och lura med oss honom till bad bassängen för ett litet dopp!!

Ha de bra och jag hoppas ni njuter av värmen!! Ciao Bella

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar