lördag 10 december 2011

DOP: Tino Chaiyawat i S:t Mikaels kyrka!!

Idag har vi varit i Ängelholm för att fira lilla (stora) Tino (som nu är hela 9 månader), på hans dop! Han hade en jätte snygg vit skjorta med snygga svarta kostym byxor. Riktigt fin var han. Hans gudmor blev moster Johanna som under dopet såg ut till att tycka att det var ganska jobbigt att stå och bära på Tino så länge som hon gjorde. Jag fick jätte många fina bilder och några får jag ju dela med mig här.







Efter dopet så stanna vi kvar där på församlings hemmets lokal för att frossa i lite smörgåstårta och cider/öl/läsk och sedan till efterrätt fick vi en typ av prinsesstårta i blått med fin dekor på där det stod Tinos namn! Till detta fick vi även kaffe och te. När alla fått i sig lite fika så öppnade Magda med lite hjälp av Tino och Aneek, alla paketen. Tino fick från oss barbapapa saker, en marakas och en block box. Seddn fick han även sina första bestick, en sparbössa med lite pengar i och apor på, även vi la in lite pengar. Han fick en lampa formad som ett hus, guld skor och presentkort till att göra en dop bok (Alltså en bok med bilder och så från dopet). Sen kommer jag inte ihåg om han fick mer. Men massa fina paket var det iaf. Kort därefter bestämde vi oss för att åka hem då det varit en lång dag för Lucas och han inte hade fått chans att sova. Tino somnade också nu när vi skulle gå så de flesta av barnen ar nog lite trötta.






Nu är vi iaf hemma igen och vi kollat tv (Simon och Tomas såklart ;) ), myser framför våra datorer och Lucas har fått i sig välling, hunnit sova en halvtimme och leker nu med diverse grejer. Nä, nu ska jag återgå till Simon och Tomas! Så ha de bra så hörs vi! Ciao Bella

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar