söndag 22 januari 2012

Lucas skridsko debut!!

Igår så åkte Charlie jag och Lucas med Uncle Ted och  farmor barbro till ishallen i Ä-holm för att låta Lucas prova på att åka skridskor för första gången. När vi kom in skulle Lucas direkt springa bort och kolla på dem som åkte på isen. Ted skulle in om den stora ishallen och fixa så att Lucas skridskor blev slipade så det tog en stund innan han fick komma ut på isen. 

På väg till ishallen:

Lucas förbereder sig genom att kolla in de som åker:

Lucas kollar in de som åker skridskor:

När han väl fått på sig skridskorna och fick komma ut på isen med pappa ville han inte riktigt längre och jag har bilder och två videos på vår lilla tur som jag tänkte bjuda på! Enjoy:

Lucas första åktag på isen:

Lucas åker med Uncle Ted:

Efter åkturen gick vi in i stora hallen och kollade på hockey som Lucas tycker är jätte kul att vara med på då de stup i kvarten spelar musik som han gillar att dansa till.

Här är dem vi såg:

 nöjd Lucas:
 Kolla in allt runtomkring:

 Efter besöket på ishallen stack vi en snabb runda hem till Charlies syster där vi fira Robin 4år. Sen stack vi hem igen, så det var en dag fylld med roligheter.

Idag har jag och Lucas varit själva hemma, för Charlie har jobbat och vi har bara myst hela dagen med lek, vila och mat. Imorgon är det dags för ännu en jobb vecka och nu kommer vi vara tre pedagoger. Ska bli skönt, plus att det är sista inskolnings veckan. Så nu ska föräldrarna börja lämna!!
Nä ha det bra så hörs vi. Ciao Bella

2 kommentarer:

  1. Så härliga bilder och filmer från er dag :) kramar

    SvaraRadera
    Svar
    1. Tack! Visst var det! Jätte kul att se honom idag! Han ville dock helst åka med någon än själv :) kram

      Radera