söndag 25 september 2011

Söndag!

Känns som att jag har gjort massor idag, men jag har ändå nästan bara varit hemma. Har hunnit med att plocka undan, dammsuga, träffa mamma på en snabbis då hon kom hit med min börs jag glömt i hennes väska och äpplen från deras trädgård. Sen har jag tvättat två omgångar tvätt, diskat, slängt soporna, handlat, lagat mat och gjort paj tills Charlie kom hem.

Så man kan väl varit ganska effektiv faktiskt. Samtidigt har jag och Lucas sett två filmer, myst och han har sovit i ca 3-5 timmar :o

Imorgon är det dags för mig att börja på min VFU eller praktik som ni flesta känner till det som. Ska vara där i 5 veckor så det ska bli spännande. Imorgon blir dessutom en lång dag då jag ska vara med på ett föräldramöte var det tänkt och samtidigt ska jag hinna hämta Lucas på dagis innan hans dagis stänger. Så känns som att jag har en del att göra. Charlie är nere i revinge hela veckan så jag och Lucas kommer vara ensamma mycket i veckan! Men vi får se hur det blir! Kommer nog gå bra!

Nä, nu börjar det bli sent och jag ska äta paj och sen sova!! Ha de bra så hörs vi! Ciao Bella

1 kommentar:

  1. Hej hej vilken söt pojke du har, själv är jag också en ung mamma boende i Helsingborg med en dotter på 3 år . Hade varit super roligt att träffa andra unga mammor att umgås med hör gärna av dig om du vill :)

    Ps. Kiznics.blogg.se

    SvaraRadera