torsdag 16 februari 2012

Eftermiddags mys med Lucas!

Jag öppna på jobb imorse och satt ensam ett tag innan det började dyka upp barn. Vi hann och bli två pedagoger innan barn nummer två hade kommit. Så lugnt var det imorse. När klockan blev halv tio visade det sig att vi bara skulle bli 5 barn varav det ena barnet skulle komma först kl 11. När klockan närmade sig 14 tiden så hade vi endast tre barn kvar på två pedagoger. Charlotte (min kollega) tyckte inte jag behövde stanna kvar så jag tog mina saker och stack in till stan för att besöka Charlie på jobb. Då han jobbar till 23 idag så var det mysigt att iaf få träffa honom en stund idag då vi missar varandra på morgonen. 

När jag varit där en stund och även snackat lite med Besa (Charlies kollega och vår vän) så drog jag vidare då jag tänkte gå en snabb runda in om stan innan jag skulle hämta Lucas. Där blev det en runda till Claes Ohlson för sänglampor till sovrummet och även munskydd och ögonskydd till mitt betong projekt. Väl klar där så tog jag ett par snabba steg in om tiger (ja, den danska affären) och köpte ett munspel till Lucas och 4 turkosa ljus till mitt (vårt) bröllop!! Sen ringde jag Lucas dagis och sa att jag var på väg då jag ju slutat tidigare. 

När jag hämtade L så var han inte riktigt sugen på att gå hem först, men sen gick det bra och vi gick bort till bussen (nä, egentligen inte lönt) och åkte från biblioteket till ga torg då Lucas ville bli buren hela vägen och det orkade INTE min rygg. Och eftersom vi inte hade någon vagn så var bussen ett bra alternativ på den biten. Sen fick jag honom att gå hem från bussen (till gungorna som muta).

Här hemma ha vi sedan myst en massa, kollat på tv, lekt, satt upp sänglamporna på väggen och nu badar lilleman och är super nöjd med läget. Ska dock snart försöka få upp honom så inte klockan blir för mycket och han fortfarande är i badet hehe. Nåja, en riktigt mysig eftermiddag med vänner och familj. Vad mer kan man begära?


Ha de bra så hörs vi. Ciao Bella

1 kommentar:

  1. Jag var ledig idag och Sophia fick gå till dagmamman. Skönt att kunna vara hemma själv och fått gjort saker, typ städa.

    Ha det bra

    Kram Marie

    SvaraRadera